31 januari 2018

Windroos klaar voor de toekomst

Na een intensieve verbouwing is vandaag onder veel belangstelling de VMBO school de Windroos in Gorinchem feestelijk heropend. Bij de heropening werden door de voorzitter van het College van Bestuur Arjen Smits en de directeur van de locatie Robert Vossepoel vanaf het vernieuwde dak gekleurde ballonnen opgelaten. De bont gekleurde ballonnen, die overigens biologisch afbreekbaar zijn, staan symbool voor het doel van deze onderwijsinstelling. “Onze missie is kleur geven aan elk van onze leerlingen en ze te laten stralen”, aldus de directeur.

Bij de opening waren veel verschillende betrokken partijen aanwezig. Zo waren er bezoekers die aan de verbouwing hebben bijgedragen, afvaardigingen van basisscholen, directeuren van andere locaties van CS De Hoven en natuurlijk de leerlingen en het team van de Windroos zelf. Na koffie, taart en korte toespraak in de vernieuwde aula kregen de bezoekers nog een rondleiding door de verbouwde school.
De Windroos is grondig verbouwd en heeft zowel van binnen als van buiten een facelift gekregen. Het gebouw is gemoderniseerd en is klaar voor nog vele jaren onderwijs op maat.