15 februari 2021

Inschrijfdagen Windroos

Start jouw toekomst op Windroos! Wij bieden je als kleinschalige vmbo locatie, een veilige leerplek met aandacht voor jou.

Weet jij al wat je gaat kiezen als vervolgschool? Ons advies is: kies een school waar jij je thuis voelt. Als je vooral graag leert door te doen, dan is het onderwijs op de Windroos echt iets voor jou.

Door de huidige coronamaatregelen is er samen met de VO en PO scholen en het samenwerkingsverband PasVOrm besloten dat de inschrijfdagen op 3 en 4 maart a.s. niet door zullen gaan.

Alle aanmeldingen gaan daarom digitaal. Het aanmelden kan dit jaar gedaan worden in de periode van 1 maart 2021 tot en met 15 maart 2021.
De stappen in het kort:
• Basisschool geeft advies VO.

• Sommige basisscholen zullen als school zorgdragen voor de aanmelding op de VO-school. U hoort dit dan van de basisschool zelf.

Indien de basisschool NIET de aanmelding verzorgt:
• Ouder(s)/verzorger(s) melden zelf hun kind aan op de Windroos (per mail, waar mogelijk via (‘beveiligd mailen’). Dit aanmelden kan vanaf 1 maart 2021 tot uiterlijk
15 maart 2021. Het inschrijfformulier vind u onderaan deze pagina. Deze kunt u uitprinten en invullen. Daarna kunt u het inschrijfformulier scannen en mailen naar
info.windroos@cvo-av.nl. Het is belangrijk dat dit uiterlijk 15 maart is gebeurd.
• Ouder(s)/verzorger(s) geven de leerkracht van groep 8 een seintje als de aanmelding is verstuurd. Als het niet lukt, nemen ze contact op met de VO-school. De
leerkrachten van groep 8 zullen (in tegenstelling tot de achterliggende jaren) controleren dat alle leerlingen op de juiste school worden aangemeld.

• Ouder(s)/verzorger(s) krijgen van de Windroos een bevestiging dat de aanmelding (digitaal) is binnengekomen.
• Daarna wordt de aanmelding verwerkt en kunt u t.z.t. een brief van Windroos verwachten volgens de normale procedure.

Wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk en wij willen daarom toch graag met u kennismaken. Wij zijn daar op dit moment druk mee bezig om dat vorm te geven.
T.z.t. kunt u daarover meer informatie vinden op onze website.
(Als uw kind bij Windroos is aangemeld, ontvangt u t.z.t. van ons een email wanneer u zich hiervoor kunt aanmelden).

Sorry voor het ongemak, maar het zijn dan ook bijzondere tijden.

Met vriendelijke groet,
Team Windroos