10 februari 2021

Break-out dagen klas 1, 2 en 3

In de afgelopen weken zijn er diverse berichten in de media verschenen over een toename van stress- en burn-outklachten onder jongeren. Door alle beperkingen vallen voor deze groep alle sociale activiteiten en leuke schooluitjes weg. De lessen zijn online en tijd voor ontspanning of samen plezier maken met andere leerlingen is bijna niet mogelijk. En het lijkt er op dat de lessen voorlopig nog wel even online zijn. Vanuit ons zorgteam is daarom het voorstel gekomen om volgende week twee dagen juist alleen maar bezig te zijn met leuke en sociale activiteiten. Tijd nemen om even te ontspannen en proberen om de sfeer van een schooluitje te creëren. Maar ook tijd nemen om samen met de klas of in een persoonlijk gesprek te reflecteren op wat deze periode met je doet.

Hoe ziet dat er uit?
Op maandag 15 februari vragen we de leerlingen om naar school te komen om een goodiebag op te halen. In dit tasje zitten allerlei spulletjes die je nodig gaat hebben voor onze twee ‘Break-out dagen’ op dinsdag 16 en woensdag 17 februari. Voor leerlingen die verder weg wonen hopen we dat er misschien een moeder, vader, oma of opa kan rijden. De leerlingen kunnen op het schoolplein hun goodiebag ophalen, het is niet de bedoeling dat de leerlingen de school binnengaan.
Ophalen van de goodiebags maandag 15 februari:

LET OP TIJDEN ZIJN GEWIJZIGD VANWEGE DE AFGEGEVEN CODE ROOD:

Klas Tijd
1A 15:00
1B 15:00
1C 15:00
2A 15:15
2B 15:15
2C 15:15

3A 14.30
3B 14.30
3C 14.30

Voor klas 1 en 2 vervalt het eerste en tweede uur (dit blijft zo). Het 7e uur vervalt bij klas 3A. Het 6e uur stopt 15 minuten eerder.

Wat gaan we doen?
Het programma is reeds per mail verstuurd. Heeft u geen mail ontvangen? Stuur dan een mail naar info.windroos@cvo-av.nl

Leerlingen kunnen zich vooraf inschrijven voor een gesprek met iemand van de school op woensdag 17 februari tussen 14:30 en 15:10 uur. Alles mag besproken worden. Inschrijven kan hieronder:

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.